Жените и мастурбацията

0
1760

1. Самота

Реклама

Взимаме една жена, която току-що е приключила връзката си и не иска просто да си легне с първия срещнат, само за да задоволи естествените си потребности. Затова избира соловото изпълнение, просто защото не иска да чака да намери следващия Единствен, преди да получи следващия си оргазъм.

2. Възбуда

Може да е всичко – розов роман, еротична сцена във филм, спомен за това как преди няколко нощи двамата сте правили невероятен секс… Всичко това може да я накара да задоволи сама сексуалното си желание.

Тя е самотна?

3. Несигурност

Някои жени мастурбират, защото се чувстват недостатъчно привлекателни, за да бъдат докосвани от мъж. Мислят, че не са сексапилни и затова предпочитат да правят секс със себе си.

4. Постоянна мисъл за секс

Има жени, които се възбуждат от най-малкото нещо или просто мислят толкова често за секс, че постоянно имат нужда ръцете им да вършат това, което се върти в главите им. Това е типът жена, което знае какво иска и сама си го доставя.

5. Неудовлетвореност

Жената, за която говорим, има гадже, което свършва след три тласъка и не се интересува от това дали жената до него изпитва удоволствие. И понякога тази жена, вместо да се замисли какво, по дяволите, прави с такъв егоист, прави най-простото нещо – втурва се в банята след секс (или по-точно след трите тласъка) и се справя сама.

6. Сексът не я кефи толкова

Има и жени, които не могат да достигнат до оргазъм по никакъв друг начин, освен чрез самозадоволяване. Причината – те смятат, че единствено те самите наистина знаят кои места да докоснат, какъв натиск да приложат, каква скорост и т.н. Затова предпочитат да си дадат сами това, което не могат да получат от мъжете. (Което означава, че не е зле мъжете да имат представа какво да правят с ръцете си в леглото.)

Друг интересен въпрос:

Как го правят?

Отново начини много. Вероятно ще се съгласиш с мен, че едва ли има по-добър начин за задоволяване на една жена от това до нея да има мъж. И все пак, чрез различни методи, жените се самозадоволяват. Как?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here