Сутрешен оргазъм във фитнес залата

0
297

Сутрешна тренировка

Реклама

Лятото е почти в разгара си. Тестостеронът в тялото ни се е покачил не само заради сезона, но и заради женския сексапил, който е навсякъде и привлича вниманието ни както мощен магнит – крехко кламерче на бюрото в офиса ви!

Какво ни остава, освен да се отдадем на един невероятен оргазъм? И то там, където можете да крещите колкото си искате, без да се съобразявате със съседите – във фитнес залата!

Ако се питате защо съм избрал точно сутринта, ще ви отговоря. Предполагам, че ви се е случвало сутрин, в ранните часове, докато си спите сладко по корем, да се събудите поради… хах, сетихте ли се вече? Ще ви подсетя малко – да кажем, че рано сутрин искате половинката ви да направи един добър… кекс!

Сутрин нивата на тестостерона ни са най-високи, а оттам и издръжливостта и силата ни би следвало да са на доста добро ниво. Именно затова съм избрал сутринта за тази тренировка.

Така че нека поставим началото на един двучасов сутрешен оргазъм във фитнес залата в името на невероятната ни форма!

Забележка: тази сутрешна програма е за напреднали.

Часът е може би около 6.30 и вече сме в залата с партньора си. Тренировката, с която ще взривим бедрата си, тепърва ни очаква.
Преди това обаче сме се подкрепили с чаша суроватъчен протеинов концентрат и минути преди старта – с чаша чисто кафе.

Започваме с пет минутки педалиране на велоергометъра с нормално темпо, отпивайки сутрешното си кафе преди изгрев слънце.

Следва разгряване на цялото тяло с общи физически упражнения.

А сега идва ред на 8-10 работни серии с по 10-12 повторения пълен клек.

И не си мислете, че нещата спират дотук!

Тренировката продължава…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here