Сила на кредит

0
302

Да си вземеш плазма, автомобил или жилище на кредит в повечето случаи не е много лесно. Обикновено има много условия и ако не отговаряш дори на едно от тях, ще трябва да почакаш.

Реклама

А замисляли ли сте се да кандидатствате за сила или атлетично тяло на кредит?

КафеВсъщност ние донякъде го правим. Напрегнатото ежедневие, многото работа, малкото сън, задръстванията – всичко това черпи от нашите сили и ние постоянно търсим начини по-бързо да се възстановим за поредния работен ден. По този начин несъзнателно си взимаме сили на кредит, който обаче, ако прекалим, се налага да плащаме с здравето си.

Какви са условията за този кредит? Преди всичко да сте здрави и да не прекалявате с кредита. Въпреки това малцина са тези, които ги интересуват условията. Те направо действат.

Силата на кредит си е чист допинг, колкото и да не ви се вярва. Допинг означава използване на неразрешени методи (медикаменти и други) с цел постигане на по-добри резултати в спорта. Най-честият допинг/кредит, който се използва в ежедневието, са кофеинът и алкохолът.

Кофеин се съдържа в кафето, в много енергийни напитки и т.н. Той стимулира психиката. Кофеинът стимулира централната нервна система и притъпява умората. Той повишава качеството на тренировката, ако е приет 15-20 минути преди нея.

Ако не ви се вярва, че кофеинът е допинг, направете справка в списъка със забранените за употреба медикаменти на Международния олимпийски комитет – там пише, че над определени концентрации (12 микрограма на милилитър урина) кофеинът е забранен.

Алкохолът…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here