Сауна ефектът и отслабването

0
865

Кантар„Искам да отслабна бързо” – това е желанието на всеки, който по някакъв начин е понатрупал излишни килограми.

Реклама

Под „бързо отслабване” много хора разбират отслабване за не повече от няколко седмици до месец. За съжаление много от продуктите, които ще ви предложат с тази цел, ще олекотят не вас, а джоба ви.

Как да разберете, че консултантът във фитнес залата или в магазина за спортни стоки ви препоръчва нещо добро? Поинтересувайте се поне малко от биографията му. От колко време се занимава с фитнес? Самият той поддържа ли се във форма? Той ползвал ли е продуктите, които ви предлага? (Въпреки че за последното не можете да се надявате на искрен и честен отговор.) Но дори и такова проучване не е гаранция.

Широко разпространено в непрофесионалните фитнес среди мнение е, че начините за най-бързо отслабване са КОЛАНЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, КЛИНЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И КОСТЮМЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ.

Костюм за отслабванеНавярно сте виждали на пътеката във фитнес залата някого, който пъхти, екипиран в странен костюм, в който прилича на човечето от рекламата на известна марка гуми. Или пък се е стегнал яко с „колан за отслабване” и подобен клин.

Изброените спортни стоки се водят костюм, колан или пък клин „със сауна ефект” – това го пише и на опаковката. Затова те ще ви помогнат бързо да свалите килограми, НО най-вече под формата на вода, а не на дълго трупаните мазнини.

Тези артикули ще ви свършат перфектна работа, ако искате бързо да се обезводните с цел по-добре изразена мускулатура (релеф), ако например след седмица или няколко дни ви предстои състезание или ревю, но имайте предвид, че трябва да намалите и приемането на течности, като същевременно приемате важни минерали.

Внимание!…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here