Ползата от фитнес партньора

0
211

Плаж

Реклама

Лятото наближава и повечето от нас се замислят за изящните форми, които сме имали някога или пък желаем да имаме. Днес решаваме да идем на фитнес, обаче го отлагаме за утре, след това за следващата седмица… И времето си минава, а лятото е все по-близо.

Отлагането на днешната работа за утре е доста лесно за изпълнение, дори е психически разтоварващо, но само в краткосрочен план. Разбира се, че е много по лесно да изгледаш любимото си сериалче, отколкото да отидеш на тренировка. Но така няма да имаш мечтаната лятна форма.

Как да се организираме най-после да започнем да тренираме?

Има една поговорка: “Мързелът се влачи толкова бавно, че бедността бързо го настига”. Под бедност в случая разбираме, че ще сме бедни на формите, за които мечтаем, ако позволим на мързела да надделее. Той е един от най-големите ни врагове!

Как да се справим с него и да имаме стимул да тренираме?

Необходимо е да сме безкомпромисни към изпълнението на нашите тренировки, да сме организирани и да сме си поставили цел, която да следваме поне в близките три месеца.

Каква точно да бъде целта трябва сами да решите. Най-общо тя е постигане на сексапилни форми, на които ще се радвате не само вие, но и тези около вас.

За постигането на целта на помощ идва организацията. Нейната липса си е почти синоним на мързел. А един от най-добрите начини да се организирате е да посещавате залата с фитнес партньор.

Защо това помага на организацията…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here