Неразпознаваемият 50 cent

0
856

50 cent

Реклама

Рапърът е свалил 25 килограма за роля. 50 cent, който доскоро беше известен със здравата си физика, е отслабнал за 9 седмици с помощта на диета, включваща само течности. Междувременно е тренирал по три часа всеки ден.

Това е подвиг, достоен да бъде сравнен с подготовката на Крисчън Бейл за ролята му на човек, който не е спал от една година, в „Машинистът”. Все пак Крисчън Бейл си остава недостижим – за ролята си в „Машинистът” той свали повече от 27 килограма, които после си върна в мускули за ролята си в „Батман”.

Ролята, за която 50 cent се е подложил на тази строга диета, е на американски футболист, който е болен от рак. Филмът се казва Things Fall Apart и трябва да излезе догодина. 50 cent е копродуцент на филма, режисьор е Марио ван Пийбълс, а сред актьорите е и Рей Лиота.

Скоро след като снимките на драматично отслабналия 50 cent се появиха в Мрежата, се появиха и слухове, че те не са истински. Но самият рапър съобщи в специално изявление, че те са автентични. Той каза и че вече яде и смята за нула време да си върне нормалната форма.

Освен с 25 килограма, 50 cent се е разделил и с татуировките по ръцете си, отново заради снимките на филма.

Тази роля не е първа за 50 cent – той се е появявал във филмите Get Rich or Die Tryin’ (2005), Home of the Brave (2006), Righteous Kill (2008), Dead Man Running (2009).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here