Най-известните упражнения

0
530


Те са по-известни
от Анджелина Джоли и носят повече сексапил от Памела Андерсън, те са по стари от самите вас, но продължават да са номер едно и днес.

Реклама

Тези упражнения ще предизвикат невероятна ерекция на вашите мускули, за каквато не сте и мечтали. Ако им изневерите обаче, това ще ви върне там, откъдето сте тръгнали.

Тибетски якДосещате ли се вече за какво става въпрос?

Може би си мислите за упражнения в стил „Кама Сутра”… Да, и те не са за пренебрегване, но все пак става въпрос за ерекция на мускулите ни, а не на нещо друго.

Добре, стига съм ви мъчил. Представям ви тройката, която не е шведска, глазурата без захар, без която не можете, и, по-точно казано, най-големите звезди сред упражненията, познати в историята на фитнеса: клек, вдигане от лег и мъртва тяга.

Клек

Ако искате да имате добре оформени задни части, които да привличат женските погледи, здрави като дъб бедра и мощ като на тибетски як (горе), то лидерът по тази част безспорно е движението клек с щанга на рамене зад врат.

КлекСамо по себе си това упражнение изглежда просто за изпълнение, така е и с останалите две. Всъщност обаче нещата не са чак толкова прости.

Начин на изпълнение:

Желателно е да си осигурите тренировъчен колан, специални обувки за клякане с твърда и стабилна подметка (желателно е щангетки), но и войнишки кубинки от старите вършат доста добра работа. И, не на последно място, тренировъчен партньор, който да е напълно наясно с това как да ви пази и да помага по време на изпълнението на движението.

Изходно положение:

1. Вземете щангата от стойките и отстъпете крачка назад, така че те да не ви пречат. През цялото време от вземането на щангата до оставянето й обратно на стойките трябва да сте абсолютно концентриран и с чупка в кръста, която става като изпъчите гърдите си напред и дадете седалището си назад.

Заставате неподвижно…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here