Най-добрите упражнения за нашите нежни половинки

0
553

Ралица Джамбазова

Реклама

Честно да ви кажа, лично аз често препоръчвам базови упражнения на всяка жена, която се обърне към мен с въпрос какво да прави, за да има стегнато и секси дупе.

Проблемът обаче е, че са единици тези, които ще се захванат да ги изпълняват поради куп причини: „Ами, не искам да качвам мускулна маса… Ами, много е трудно… Ами, това не са ли упражнения за мъже?“

Всъщност покачването на голяма мускулна маса при жените е почти невъзможно поради липсата на толкова големи количества тестостерон, каквито има в мъжкия организъм. Не е тайна, че някои от професионалните състезателки по културизъм посягат към този хормон за постигане на максимална мускулна маса.

Това, което ще получат като форма, най-много да са релефни мускули като на Мадона например.

Иначе казано, вашата половинка може да тренира и по вашата програма, няма отделни упражнения за жени и мъже. Също така, тя няма да стане с ей-й-й такива големи мускули. За доказателство ви представям това интервю.

Ралица Джамбазова е модел и рекламно лице, но и тежкоатлетка.
Да си призная, не бях виждал досега миска или модел да изпълнява серии от по 150 кг клек, 90 кг вдигане от лег и т. н.

Най-често при трениращи жени се наблюдават: педалиране на велоергометър със скорост, позволяваща четене на списание, малко пресички, разтваряне и събиране на бедрата и общо взето е това. Но така не става! Така след време дамите стигат до техния си извод, че от фитнеса нямало смисъл, и започват безброй експерименти с различни програми, от които не винаги има полза.

Предложете следващите съвети на вашите половинки, за да ви повярват наистина, а не да се запътят към изпълнението на поредната лека програмка за раздвижване, подходяща по-скоро за хора над 80-годишна възраст, отколкото за тях.

Ето и интервюто ми с Ралица…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here