Холивудски напомпвания: как го правят

0
295

Тези шестима актьора успяват да направят впечатляваща физика за една-единствена роля. Освен да си научат репликите, те прекарват изтощителни часове във фитнеса и резултатите са очевидни. Виж кои са те и как са постигнали холивудската си форма:

Реклама

Даниел КрейгДаниел Крейг за “Казино Роял”

Ролята на агент 007 е нещо, към което трябва да се подходи сериозно, включително и физически. И когато получава тази роля, Даниел Крейг подхожда точно така, започвайки режим за трупане на мускули и намаляване на телесните мазнини.

Как?

С тренировки пет пъти седмично. Режимът на Крейг включва силови тренировки от понеделник до петък, а уикендите, вместо за почивка, са за кардио. В началото и в края на всяка седмица има изтощителни серии от набирания, клякания, лицеви опори и упражнения за трицепс.

Храната

По време на подготовката си за филма Крейг набляга на рибата, яйцата, пилешкото, плодовете и зеленчуците. И не яде въглехидрати на вечеря.

Храненията му са до шест на ден. Алкохол си позволява понякога в петък и събота. Най-вероятно мартини.

И още…

Освен всичко това, Даниел Крейг отказва и цигарите покрай подготовката си за ролята на Джеймс Бонд.

По неговите собствени думи

Даниел Крейг за трансформацията си в агент 00т: “Вижте какво, трябва да изглеждам така, все едно мога да убия човек. Ако си сваля ризата, реакцията не трябва да бъде “О, хубаво тяло”, а трябва да бъде “О, мамка му, той наистина може да убие човек!””

Ръсел Кроу за “Гладиатор”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here