Моят верен другар във фитнес залата

0
411

Днешната тема е посветена на един неразделен и верен мой другар във фитнес залата, който преди известно време я напусна завинаги.

Реклама

Мартин Гергов

С него се запознах през ледения месец февруари на 1999 година в един спортен магазин на улица „Пиротска” в столицата. Той прилепна и се сля с мен като парче горещ, разтапящ се найлон върху пластмаса, влюбихме се един в друг от пръв поглед, не ми изневеряваше… и така цели 10 години и седем месеца.

Очите ми се насълзяват, като си спомня за него. Защото един ден, в една гореща и страстна августовска фитнес вечер, малко след 20.30 часа, той издъхна завинаги…Скъса се.

Да, той се скъса. Коланът, с който бяхме неразделни всеки ден в залата по вдигане на тежести, коланът, с който поставих рекорди, коланът ми за фитнес от естествена кожа.

Ако сте се натъжили от тази случка, призовавам ви за минута мълчание, през която да си налеете чаша натурален фреш или горещо кафе, но без захар, да пуснете тихичко любимата си песен и да се отдадете напълно на днешната ми фитнес тема: „Коланът във фитнес залата“!

Екипировката е създадена с цел предпазване от травми, както и за повишаване качеството на тренировката. Компромисът с нея рано или късно ще изиграе лоша шега на вас или на някого покрай вас. Затова искрено ви съветвам да наблегнете на качеството на екипировката и след това да питате за цената.

Коланът за вдигане на тежести е неразделна част от нашата екипировка не само във фитнеса, но и по време на състезания по тежка атлетика. Ако не сте се сдобили с такъв, съветвам ви да не отлагате.

Да си намериш подходящ колан обаче се оказва не лесна задача. Напротив, тя е почти толкова трудна, колкото да си намериш една жена, която да чисти, да готви и да е перфектна в леглото…

Е, малко по-лесно е. С фитнес екипировката поне не трябва да се обясняваш колко я обичаш в продължение на месеци, да я водиш по ресторанти, да й правиш подаръци.

Относно жените вие си преценете дали да сте само с една мултифункционална или с три с по една функция 🙂 Но относно коланите ви препоръчвам да са 2 задължително, а за третия – само ако е крайно наложително.

Ето кои са тези три вида колани…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here