Фитнес тайм за напрегнатия мъж

0
344

Напрегнатият мъжБългарският мъж има многобройни задачи всеки ден: той трябва да работи от сутрин до вечер, да плаща сметки и да задоволява капризите и прищевките на нежните половинки. Същевременно трябва и да е атлет в леглото (но не спринтьор, а бегач на дълги разстояния!); е, ако изглежда и като Вин Дизел, няма да е никак зле.

Реклама

Реално погледнато, за да се справи с всички тези неща, му е необходима много енергия, организация и време. За организацията и енергията – добре, не са невъзможни за постигане. Но времето обикновено не достига, особено за поддържане на атлетична форма.

БелезнициЗамисляйки се по-обстойно по темата, стигам до следния извод: ако мъжът е свободен (иначе казано, ако не е окован от „белезниците” на брака например), по-лесно успява да намери време за всичко! Веднъж сложил тези „окови” обаче, мъжът започва да отделя време за всичко останало, а за външния си вид сякаш забравя. А външността е нещо, което в днешно време в никакъв случай не трябва да се пренебрегва, защото след време пренебрегването й носи своите последствия, колкото и да е дебел портфейлът ти.

Всеки истински мъж знае, че капризите на жените задоволяване нямат. Така че е въпрос на време да ви намекнат, че просто нещо сте излязъл от форма. Дори да е под формата на майтап, щом е от жена, в него има поне капка истина. Случи ли се това, просто не чакайте, а веднага направете нещо.

Да бъдем честни – на нас, мъжете, ни доставя удоволствие, когато видим някоя добре поддържана и излъчваща сексапил жена! Ами, би следвало да е така и при жените при вида на добре поддържан мъж, нали?

Съдейки от опита и наблюденията ми досега, мога да споделя следното: Познавам момичета, които са финансово презадоволени от техните „спонсори”, които имат повечко подкожни мазнини в коремната област например, появили се поради липсата на време за фитнес, заради многото задължения и задачи, които трябва да вършат. И въпреки парите, въпросните жени кръшкат (въпреки че казват „Много си го обичам миличкото!”) На какво се дължи това ли? Сами си го знаем – атлетичното тяло е обект на сексуално желание. Именно затова ще се опитам да помогна на деловия (и обвързан) мъж да постигне що-годе прилична форма в домашни условия.

Най-лесният вариант…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here