С шейна на фитнес

0
346

Зимна тренировка

Реклама

Шейната не е само средство за придвижване на пълничък човек с чувал с подаръци. Тя е начин не само да си пожелаете едно добре тренирано тяло като коледен подарък, но и да поработите за него!

Зимата и спортът

Зимата вече похлопва доста стабилно на вратата ни, и ние, спортуващите за здраве или в името на велика кауза, се ориентираме към по-топличките фитнеси, които не пестят от парно или климатик.

Зимата е прекрасен сезон за железните почитатели на коравата мускулна маса. Това е сезонът, в който, ако добре си похапваш свинско, но без мазнинките, и същевременно тренираш усилено, то до лятото ще си направил една наистина внушителна мускулеста фигура.

Зимният сезон е и най добрият, в който да дадете старт на своята програма за релеф. Така до лятото ще се изваяте като… мен например (че не се сетих за друг :).

Освен това през зимата едва ли ще се оплаквате, че ви е горещо по време на тренировка. Което означава по-малко потене, което е равносилно на по-малко обезводняване, откъдето пък следва по-пълноценна тренировка – факт!

Да не забравяме, че това е и сезонът на ските и шейните.

Относно ските, бил съм на курс по ски на Витоша, но честно казано не си падам по тях и по зимните дисциплини като цяло. Е, инструкторката по ски… но това е друга тема 😉 

Шейната обаче си е друго нещо. Любима ми е още от ранно детство. Но сега не говорим за обикновена шейна, а за по-специална. Може да ви се стори малко извратено, но не е!

Шейна за увеличаване на взривната сила на бедрата

За да си направите такава шейна са ви необходими…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here