Остани в добра форма по празниците

0
463

Великденски яйца

Реклама

Необходимостта да закопчееш колана си на по-външна дупка след славно празнично преяждане – това е усещане, което не допринася особено много за доброто самочувствие на един мъж.

За съжаление обаче по празници много мъже изпадат именно в това положение. Пухтейки и разкайвайки се за количеството храна и алкохол, приети предишната вечер, те се събуждат с лошо настроение, подут стомах и отеснял панталон.

Какво можеш да направиш, за да не си един от тези мъже след предстоящите Великденски празници? Чети нататък, защото, както обикновено в ситуация на криза, Vratovrazka.bg е насреща.

Остани в добра форма по време на празниците с тези няколко стратегии:

1. Наблегни на здравословните храни

Великденските трапези ти предлагат доста варианти за здравословно похапване – зелени салати, варени яйца, месо. Това са полезни храни, които, ако се консумират умерено, не само няма да навредят на добрата ти форма, но и ще ти помогнат да я задържиш и подобриш още повече.

Още в началото на всяко ядене започни със салата. Добави към нея варено яйце, а след това хапни от месното ядене без хляб.\

2. Бъди умерен с козунаците

Козунаците са една от най-големите опасности за добрата ти форма покрай Великден. Ако не можеш да се откажеш от тях, пробвай да ги ядеш самостоятелно, а не като десерт. Т.е., не ги яж, след като вече си се нахранил предоволно, а като сутрешна или следобедна закуска. Добави малко кафе или чай без захар (в козунака и без това има достатъчно).

3. Нанеси изпреварващ удар…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here