Фитнес, хранене и рокендрол

0
1886

Фитнес, хранене и рокендрол – нещо подобно беше.

Реклама

Хранене, фитнес, хранене, фитнес… Е, трябва все пак да има и време за психическа отмора и забавление.

Досега мен никой не се беше сетил да ме пита как се забавлявам, когато вече не съм състезател. Или все още си карам като едно време, когато моята най-добра приятелка беше щангата, а моята дискотека – фитнес залата?

И така, интересно ми е как може да спортуваш усърдно във фитнес залата, да поддържаш красива визия, но същевременно и да отделяш време за нощен живот.

Мартин Гергов в действие!

Доста си мислех на кого или, по-точно, на коя красавица да се спра за нашето мъжко лайфстайл списание, която да отговори искрено и лично, без задръжки, на въпросите ми за фитнеса и времето за забавления.

Наистина изборът ми беше доста труден и почти се бях отчаял в търсенето на истината. Но късметът и този път не ми изневери, защото точният човек беше във фитнес залата, в която тренирах и аз! В никакъв случай не трябваше да го пропусна!

Атаката на МИГ-30 /знаете презимето ми, нали :)/

И така, целта бе набелязана и последва моята атака с тежката ми артилерия – фитнес въпроси, насочени само и единствено към самата нея – модела Деница Калчева.

Понякога обаче, колкото и да си въоръжен, се изискват не само оръжия от най-ново поколение – трябва преди всичко да си безстрашен и, ако трябва, дори… Дори да влезеш в дамската съблекалня във фитнес залата и да направиш интервю с най-голямата красавица!

Така че, ето го и него – интервюто ми с модела Деница Калчева! (готината мацка от корицата на мартенския „Максим“, а сега и при нас 🙂

Деница Калчева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here