Фитнес и мода

0
285

Мартин ГерговНовият материал на Мартин Гергов – за да ни разкаже за модата и фитнеса той се гмурна в дълбокото: направи ексклузивно интервю с Цеци Красимирова!

Какво ще кажете да направим съпоставка между модния подиум и фитнеса с помощта на Цеци Красимирова? Звучи интересно, нали?

Реклама

Манекенът в действителност представлява не кукла, нито пък марионетка, не е дори подвижна закачалка за дрехи, а висок и строен човек с прекрасно и изваяно като гръцка статуя тяло. Всички сме гледали ревюта, където дефилират красиви манекени и манекенки. Възхищавайки се на тези красиви тела, голяма част от нас се сещат, че и на тях биха им отивали такива великолепни телосложения.

Замисляйки се, а също така имайки предвид опита ми във фитнес средите, повечето хора желаят да имат по-скоро тип манекенска структура на тялото, отколкото тяло на професионален културист.

Има ли обаче разлика в тренировките, храненето и т.н. на един манекен и на един фитнес състезател? Двете категории са сходни на пръв поглед.

Според мен професионалните фитнес състезатели и инструктори са тези, които са напълно запознати (въпреки че няма гаранция) с правилния начин за изграждане на добро телосложение: хранене, тренировка, добавки. Но как се процедира в модните среди, как поддържат формата си манекените в България, съществува ли анорексията и още много въпроси, които като че ли остават в тайна – за това ще ви разкажа днес.

За да бъде достоверна информацията, се обърнах с въпроси не към един, а към двама професионалисти в тази област, които толкова отблизо познават модата и модния подиум, че все едно те са ги измислили.

Те са: топ моделът Цеци Красимирова и шефът на модна агенция „Фреш Фешън” Ади.

Цеци Красимирова  Ади 

Ето и въпросите, които им зададох…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here