Топмоделът Биляна Йотовска

0
430
{gallery}body/food/bili/02&width=180&height=180&widthgal=200{/gallery}

Тя е момичето със съвършени пропорции на тялото, постигнати с много тренировки и здравословно хранене, момичето, на което дава напътствия не кой да е, а известният български културист Митко Димитров. Представям ви топ модела на модна агенция „Визаж” Биляна Йотовска.

Реклама

23-годишната софиянка е един от най-успешните български модели. Впечатлен от нейната визия, аз реших да проведа интервю с нея както със стандартни, така и, естествено, с нестандартни въпроси, които аз просто няма как да не задам.

Мартин Гергов: Как и кога реши да станеш манекенка?

Биляна Йотовска: Това се случи доста отдавна. Бях може би на 12 години. Отодох с една приятелка, която се беше записала на курс за модели в агенция „Елит”, ако не се лъжа, която вече не съществува. Записах се и аз и изкарахме курсовете за модели. След две години случайно се видях с жената, която ми водеше курсовете. Тя ме позна, въпреки че бях пораснала, доведе ме в една агенция, в която работеше… и така започанах. След години започнах да работя за модна агенция „Визаж” в която съм вече от четири години.

М.Г.: Какво не ти харесва в професията манекен в България?

Б.Й.: Манекен е много общо понятие. Всяко второ момиче, няма значение дали въобще става да работи като модел, се нарича манекенка и това не ми харесва.

М.Г.: Опиши се с една дума!

Б.Й.: С една дума! Една дума не е достатъчна за мен (смее се). Бих се определила като общителна и спортна натура.

{gallery}body/food/bili/04&width=180&height=180&widthgal=200{/gallery}

М. Г.: Най-важният конкурс, в който си участвала до момента?

Б.Й.: По принцип не обичам да участвам по конкурси, защото в повечето случаи те са предварително нагласени. Единственият конкурс, в който съм участвала и спечелих абсолютно честно, това беше „Мис дупе 2004” на вестник „Нощен труд“. Там попаднах напълно случайно. Не мога да кажа, че е най-важният конкурс, но пък беше най-честният, в който съм участвала.

М. Г.: Като бивш състезател и старшина на рота аз съм строг и не правя на всяка жена комплименти. Така че, поздравления за перфектните пропорции! Как ги постигаш?

Б.Й.: Храня се здравословно. Единственото, което си позволявам, са сладки неща отвреме навреме. Не обичам мазни и тестени храни по принцип. Ям предимно пилешко месо, салати, плодове. Спортувам почти всеки ден, особено когато Митко е в предсъстезателна подготовка, тренирам всеки ден с него в залата. Иначе, да речем, два дена тренирам, един почивам.

М.Г.: Видях те в онлайн конкурса „Най-добро дупе”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here