Веждите ни

0
1993

ВеждиЗа разлика от жените ние нямаме нужда яростно да изскубваме всеки косъм от лицето си. Понякога обаче е възможно веждите ни да имат нужда от малко внимание, защото те до голяма степен определят как изглеждаме.

Реклама

Дали?

Преди да решиш, че ще пипаш веждите си, разгледай ги добре и реши дали наистина имаш нужда. Не си купувай пинсети, само защото някой така ти е казал. Външността ти и поддържането й са си твой личен избор.

Най-честият проблем: косми между веждите

Да, няма проблем да ги държиш там, ако това ти харесва. Ако обаче са много и ти решиш, че искаш да ги махнеш, задължително използвай пинсети. Бръсненето е много лош вариант, затова не се изкушавай сутрин пред огледалото, така и така се бръснеш, да махнеш онези два косъма над носа, които толкова те дразнят. Този вид премахване на космите изисква редовна поддъжка, може да предизвика дразнене и не е никак прецизен.

Прекалено дълги косми

Ако космите на веждите ти стърчат тук-там, първо разгледай добре къде точно е проблемът, след това с малка ножичка подрежи излишните милиметри. Не режи много! Ако космите на веждите са къси, те ще стърчат и ще изглеждат ужасно.

Прекалено гъсти вежди…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here