Коя е твоята джаджа?

0
291

Ние, мъжете, обичаме джаджите. Дай ни да ръчкаме нещо, да разваляме и пак да сглобяваме. („Откъде ли остана този болт? Хм… Май ще трябва пак да разглобя всичко отначало…”) Четем, интересуваме се, искаме да пробваме всичко най-ново – от най-интересните хай тек продукти до най-добрите инструменти за поддържане на външния ни вид.

Реклама

Защото, все пак, какво е един мъж без своите джаджи?

Philips

Вероятно отдавна си се убедил, че инструментите, с които поддържаш външния си вид, са също толкова важни, колкото чекмеджето ти с отвертки и клещи. Особено важни са джаджите, на които разчиташ за поддържане на окосмяването си. Все пак, както много пъти сме писали, това е важна част от грижата за добрия външен вид.

Коя обаче е перфектната джаджа за обезкосмяване за теб? Тя трябва да е удобна, лесна за използване, да пести време и да повдига самочувствието ти с поне 100%.

Не е нужно да хукваш по магазините. Лятото е време за обикаляне на плажовете, а не на магазините. Всичко, което ти трябва, е тук – специалният ни гайд за новите джаджи за обезкосмяване на Philips. Събрали сме всички модели на едно място, за да можеш лесно да си избереш най-подходящия за теб.

За небрежния мъжкар

Лошите момчета никога няма да излязат от мода. Ако искаш да вкараш небрежен вид в стайлинга си, можеш да го постигнеш с тримера QT4019, който ти осигурява ефект „набола брада” . С деветте вградени настройки за дължина ще определиш идеалната дължина на брадата си. Гребенът за следене на контура се движи плавно по лицето ти, а самонаточващите се ножчета, които са по-остри от титан, ти дават прецизен резултат.

Philips QT4019

Джаджи за мултифункционалния мъж, за добре поддържания джентълмен и още: под дрехите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here