Промени на кожата при остаряване

0
714

elosСъвременни решения

Реклама

1. Пулсова светлина и радиочестоти – ST и WRA -процедура на ELOS – технологията е дерматологичен метод за неинвазивно третиране на белезите на стареене. Синергичното действие на инфрачервена светлина и биполярна радиочестота осигурява дълбоко дермално затопляне на колагеновите молекули, което води до непосредствена контракция и реорганизация на съществуващите колагенови фибри.

2. Филърът е прозрачен, стерилен, вискоеластичен гел от неживотински произход, съдържащ хиалуронова киселина. Инжектиран с тънка игла на различни нива в кожата, гелът придава „лифтинг“ ефект и обем в третираните области.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на междуклетъчните пространства. Тя осигурява хидратацията на кожата. С възрастта количеството на хиалуроновата киселина намалява значително. Появяват се бръчки, променя се овалът на лицето, кожата изтънява и се отпуска.

С инжектирането на хиалуронова киселина се увеличава хидратацията на кожата, стимулира се нейното тонизиране и се изглаждат появилите се на лицето бръчки.

Филърите, които се използват в практиката, имат различни характеристики. Те се различават по показания, дълбочина на инжектиране и по отношение на средна продължителност на получения ефект.

Белези от акне, хирургична интервенция или травма могат също да бъдат премахнати до известна степен посредством „изпълване“ на дефекта с хиалуронова киселина.

3. Мезотерапията представлява серия от микроинжекции в слоевете на кожата. Инжектиранията се правят в епидермиса, дермата или хиподермата в зависимост от третирания проблем. Инжектират се различни коктейли от традиционни или хомеопатични медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина и др.

4. Ботулинов токсин (ботокс) – използва се за третиране на мимическите бръчки на лицето.

Ботулиновият токсин е невротоксин. Той блокира предаването на нервния импулс от неврона към мускулното влакно. По този начин мускулът остава в трайно състояние на релаксация, не се съкращава и не може да набръчква кожата, която се намира отгоре.

Максималният ефект е след 14 дни, а продължителността на ефекта е 4-6 месеца.

Изброените терапии и процедури се предлагат в Център за Естетична медицина Медефект. От 14 часа на 11.12.2009 ( петък) до 16 часа на 13.12.2009 (неделя) всички, желаещи естетична процедура с elos, мезотерапия, филър или ботокс, ще получат безплатна дерматологична консултация.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here