Бръснене и подстригване за нула време

0
854

Philips Bodygroom TT2040

Реклама

Времето е нещо, което никога не ни стига. Работата, другите задължения, приятелите, роднините, гаджето, кучето – всички искат от твоето време. И ти искаш време за себе си – да изгледаш един мач по телевизията, да потренираш или да се занимаваш с хобито си.

А къде остана грижата за външния ти вид? И тя иска време, обаче откъде да го вземеш? Трябва да се избръснеш, да се погрижиш за косата и брадата си и изобщо за окосмяването си и да изглеждаш спретнат и чист.

Истината е, че има начин да го постигнеш, при това за нула време. Просто ти трябва помощник – високотехнологичен, лесен за използване и достоен за доверието ти. Затова ти представяме Bodygroom TT2040 на Philips.

Джаджата ни хареса особено много, защото ти дава избор – с нея можеш както да премахнеш напълно окосмяването, така и да го оставиш, оформяйки го както си искаш.

Това е възможно благодарение на двете вградени глави на TT2040 – една за подстригване с 5 настройки за регулиране на дължината и една триизмерна движеща се глава за гладко бръснене. И за да се чувстваш още по-сигурен със своя помощник, двете глави са изработени от специален хипоалергичен материал, който не дразни кожата и гарантира комфорт при всяко движение.

А най-якото е, че TT2040 е 100% водоустойчив, което ти позволява да го ползваш в банята, както и да го почистваш по-добре.

Или не. Най-якото е, че след като за нула време се погрижиш за себе си и си осигуриш перфектен външен вид, останалото ти свободно време е само за теб.

{morfeo 629}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here