2 грешки на епилацията

0
444

Епилиращ крем

Реклама

Тези две грешки могат да доведат до изключително неприятни последици. А най-неприятното е, че в повечето случаи тези грешки ги правят мъже.

Грешка 1: Не четеш инструкциите на продуктите

Ако си си взел епилиращ крем или каквато и да било друга форма на продукт за обезкосмяване, първо прочети внимателно инструкциите за употреба.

Да, това понякога е досадно, но може да ти спаси кожата, буквално. Защото, ако допуснеш грешка 1, лесно може да стигнеш до грешка 2.

Грешка 2: Използваш за интимни зони продукт, който не е предназначен за тях

Ако си прочел инструкциите, няма да объркаш, защото много добре знаеш разликата между „ръце”, „крака”, „гръб”, „подмишници” и „тестиси”. Само че ако си решил, че дългите описания не са за теб, може да се окаже, че си намазал най-милото си с нещо, което не е предназначено за мили зони.

С две думи: отдели няколко минути от времето си, преди да нанесеш какъвто и да било епилиращ (и не само епилиращ) продукт върху кожата си. Особено ако използваш въпросния продукт за първи път.

Въпреки че рискуваме да накараме неепилираните ти косми да настръхнат, ще споделим и няколко думи на един мъж, който е допуснал и двете грешки. Това е коментар за епилиращ крем, който обаче не е бил предназначен за интимни зони, а въпросният мъж го е използвал именно за тях: „Въпреки че като мъж нямам необходимия опит, ще кажа, че използването на този крем е поне 11 пъти по-болезнено от раждане.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here