10 цитата за бръсненето

0
13905

Гил Грисъм

Реклама

1. Брадата е тук, защото се изморих да се бръсна и съответно и Грисъм се умори да се бръсне. Грисъм, подобно на всеки друг 50-годишен мъж, преминава през серия от промени на средната възраст. Кой знае, може и да започне да пие.
– Уилям Питърсън

2. Ако не ти пречи, че два-три дни ще миришеш на фъстъчено масло, фъстъченото масло е дяволски добър крем за бръснене.
– Бари Голдуотър

3. Да си бръснеш главата е приемливо. Нещата се объркват, когато започнеш да носиш тупета и да си сресваш косата над плешивото.
– Моби

4. Не можете да имате една баня. И няма значение колко много обичаш жена си и така нататък, защото се оказваш без никакво лично пространство. Имаш само едно ъгълче с четка и паста за зъби, четка за бръснене и бръснач.
– Майкъл Кейн

5. Предполагам, че не съм чак толкова метросексуален. Шкафчето в банята ми далеч не прелива от продукти. Всъщност имам само нещата си за бръснене. Не мога искрено да кажа, че хидратирам можата си, въпреки че най-вероятно би трябвало да го правя.
– Клайв Оуен

6. От опит знам, че когато се бръсна сутрин, трябва да внимавам в мислите си, защото ако някой стих се завърти в главата ми, кожата ми настръхва и бръсначът спира да работи.
– А. Е. Хаусман

7. По отношение на поддържането на външния вид сега съм в постоянна битка, докато постепенно се превръщам в баща си. Налага ми се да се грижа за космите в ушите и носа си – неща, които не вярваш, че ще ти се случат. Внезапно се оказва, че имам четка за бръснене в ухото си и не знам откъде се е взела и колкото повече косми махам, толкова повече растат.
– Марк Гатис

8. Липсват ми съботните сутрини, изтъркулването от леглото, без да се бръсна, качването в колата с моите момичете, карането до супермаркета, стискането на плодовете, миенето на колата, разходките.
– Барак Обама

9. Мразя бръсненето. Много по-лесно е просто да ходиш с леко набола брада, но жена ми и дъщеря ми предпочитат да съм гладко избръснат. Ако ме видите с гладко избръснато лице, да знаете, че съм в режим за целувки!
– Партик Демпси

10. Да побеждаваш е като да се бръснеш – ако не го правиш всеки ден, ще заприличаш на задник.
– Джак Кемп

Още по темата:

10 правила за бръсненето

Оплешивяването

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here