Чистотата на пениса

0
1197

Чистотата преди всичко...

Реклама

Както знаеш, интимната хигиена е също толкова важна, колкото хигиената на останалата част от тялото. Само си помисли какво би било да си легнеш с жена, която не е много-много по къпането! В наши дни повечето хора не поставят под въпрос важността на хигиената и ние знаем, че ти знаеш какво да правиш. И все пак, може би няма да са ти излишни няколко съвета за мястото, което трябва да е по-чисто от всичко останало – пениса.

Какво е смегма?

Това е неприятна смес от мъртви епителни клетки, изхвърлени от тъкани, естествени кожни мазнини, влага и бактерии. А раят за бактериите е всяко малко местенце с много влага – затова е много важно смегмата да се измива много добре. За целта издърпай кожата на пениса нагоре, за да откриеш главичката, и внимателно почисти и кожата, и главичката. Тъй като именно около главичката се събира това неприятно нещо, мястото трябва да се мие всеки ден. Защото ако позволиш натрупване на бактерии и мъртви клетки, със сигурност ще отблъснеш всяка жена, която е в леглото ти и има обоняние. А това може да развали и цялата връзка.

Има и друго – събраните на едно място мръсотия и бактерии рано или късно причиняват инфекции. Има едно широко разпространено схващане, според което при обрязаните мъже хигиената на пениса се подържа по-лесно и като цяло е по-висока. Това не е точно така…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here