Дали да обезкосмиш звяра

0
1417

Майнуна Да махнеш ли окосмяването от интимните си части? Мнението на vratovrazka.bg: да.
Много голям процент от жените го намират за секси. Освен това е удобно, когато ти правят орална любов. Затова ето няколко съвета как точно да се справиш с косматия звяр, ако това ти е за пръв път. Нека да се спрем на някои неща, които е добре да знаеш преди да започнеш.
1. Повечето жени го одобряват. Дори го намират за възбуждащо! Много по-лесно би могъл да я убедиш да ти направи свирка, ако си обръснал гениталиите си, особено тестисите. Все пак, никоя жена не иска да дъвче косми, докато ти доставя удоволствие!
2. Не е вярно, че като се бръснеш космите, те ще започнат да растат по-бързо. За това няма научни доказателства. По-скоро има доказателства, че космите започват растат по-бързо на някои места с течение на времето.
3. Космите ти няма да станат по-груби, за това също няма доказателство. Подобно на бързия растеж, космите по определени участъци от тялото загрубяват с времето.
4. Не се безпокой, че ще втрещиш лекаря си, когато се явиш на някоя консултация. Изследванията показват, че напоследък все повече хора, в това число и мъже, бръснат интимното си окосмяване. Пък и лекарят по дефиниция е виждал какво ли не!
5. Ако ти е хрумнало да боядисаш интимното си окосмяване, откажи се! Просто няма да стане. Резултатите са плачевни, а и не е много здравословно.
6. Добра идея е, ако ще се бръснеш за пръв път, една-две седмици преди упражнението да използваш балсам за коса. Не за косата си разбира се…

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here