Възможно ли е удължаване на пениса

0
832


Наш репортер
се срещна с д-р Калудов, пластичен хирург, зададе му този въпрос и ето какво ни разказа след интересната среща:

Реклама

Огледалце, огледалце...

Хората са суетни същества. Хем се харесват (ако не се харесваха, нямаше да могат да живеят със себе си), хем понякога си мислят: “Ех, ако тази бенка я нямаше… Или ако беше малко по-наляво…” или “Очите ми не са ли прекалени малки? Не, по-скоро са твърде големи…” или “Защо носът ми не е малко по-добре оформен?” Може би си мислиш, че тези оплаквания са запазен женски патент? Ей сега ще те убедим в противното: и мъжете прекарват също толкова време пред огледалото, чудейки се дали не са малко по-малко съвършени, отколкото би им се искало. И най-често се питат дали една особено важна за самочувствието им част от тялото е идеална или не съвсем.

Да, става дума за пениса.

Едва ли има мъж, който поне веднъж да не се е оглеждал проучвателно в тази зона, съмнявайки се дали достойнството му е достатъчно дълго, достатъчно дебело, достатъчно добре оформено. И за съжаление много мъже си намират дефекти, които не съществуват. И започват да търсят начини да ги “поправят”.

Затова решихме да проучим въпроса с дължината на мъжкия пенис и предполагаемо успешните начини за коригирането й. Срещнахме се със специалист по пластична хирургия и поговорихме с него за това може или не мъжкият член да бъде уголемен.

Накратко: не точно.

На това място сигурно ще си помислиш, че искаме да те преметнем, защото си чувал за операции за удължаване на пениса. Така е, те се правят. Но какво всъщност се постига с тях?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here