Топ 10 правила на съвременния офис

0
509

Коала

Реклама

Няколко правила, на които попаднахме и които в никакъв случай не трябва да показваш на шефа си. Прочети си ги сам и се смей тихичко 🙂

1. Ползване на тоалетната

Работниците прекарват твърде много време в тоалетната. Оттук нататък въвеждаме практиката на ходене до тоалетната по азбучен ред.

Това значи, че всички работници, чиито имена започват с А, ще ходят до тоалетната от 8:00 до 8:20; онези, чиито имена започват с Б, ще ходят т 8:20 до 8:40. И така нататък.

Ако не успееш да отидеш по график, ще трябва да чакаш до следващия ден, когато редът ти ще дойде отново. При много спешни случаи работникът може да се размени със свой колега, но преките шефове и на двамата разменящи се работника ще трябва писмено да одобрят размяната.

Освен това се въвежда строго правило за времето, прекарано в тоалетната – то може да е най-много 3 минути. Накрая на 3-те минути се включва аларма, тоалетната хартия се прибира, а вратата се отваря.

2. Обедни почивки

Кльощавите работници имат един час за обяд, за да могат да ядат достатъчно, за да изглеждат здрави. Хората с нормално телесно тегло имат 30 минути за обяд, за да поддържат нормалното си телесно тегло. Дебелите имат 5 минути, защото толкова време им е достатъчно, за да вземат хапчето си за отслабване.

3. Дрес код

Силно те съветваме да се обличаш съгласно заплатата си. Ако те видим с дизайнерски дрехи, ще предположим, че имаш достатъчно пари и следователно нямаш нужда от увеличение на заплатата.

Отсъствията са за мързеливци…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here