Топ 10 парти трика

0
490

Топ 10 парти трика

Реклама

Ако си на парти, което разчита само на фокуси и трикове, то може би не си на много забавно парти. Ако обаче партито вече е забавно, можеш да го разнообразиш допълнително с един-два такива номера, особено ако успееш да ги усвоиш. Гледай видеото и после виж обясненията под него!

https://www.youtube.com/watch?v=i_f3SkxTWxc

1. Изгаси свещ и я запали, като докосваш само дима, който излиза от нея. Приближи запалената клечка кибрит до дима, който се издига от току-що изгасената свещ, и тя ще се запали отново.

2. Сложи около 100 мл вода в празна кутийка от безалкохолно и ще откриеш, че можеш да въртиш и балансираш кутийката по различни начини.

3. Как да измъкнеш покривка изпод чашите и чиниите, наредени на нея? Номерът е да я издърпаш не хоризонтално, а вертикално. (Все пак не го пробвай с любимия семеен кристален сервиз отгоре!)

4. Помоли някого да върти десния си крак от глезена по посока на часовниковата стрелка. След това му кажи да нарисува шестица с дясната ръка във въздуха. Кракът му ще започне да се върти в обратната посока.

5. Как можеш да гасиш свещи с газ? Ако смесиш малко бял винен оцет със сода бикарбонат или бакпулвер на дъното на кана, в нея ще се образува въглероден диоксид, който е по-тежък от въздуха и ще си остане вътре в каната. Ако действаш достатъчно бързо, можеш да „излееш” газа върху запалени свещи и така да ги изгасиш.

6. Накарай някого да си сложи ръката на масата с дланта надолу. Сега той може да мърда всичките си пръсти. Накарай го обаче да свие средния под ръката и ще се окаже, че не може да мръдне безименния си пръст от масата.

7. Сложи кибритена клечка между две вилици, както е показано във видеото. Въпреки че конструкцията изглежда тежка, ще установиш, че можеш да я балансираш на върха на пръста си.

8. Вземи топче, което може да отскача добре. Ако го хвърляш така, че то да се удари в долната част на маса, то ще се върне точно при теб.

9. Вземи банкнота с портрет на нея. Сгъни я точно където са двете очи, след това направи обратна по посока гънка между очите. (Виж видеото.) Така само с движение на банкнотата ще можеш да караш лицето на нея да се усмихва или да изглежда тъжно.

10. Вземи празна кибритена кутия и пробий дупка в нея. Сложи в дупката клечка кибрит. Подпри друга клечка на първата. Под втората клечка постави монета. (Цялата конструкция е показана във видеото.) Попитай околните как могат да махнат монетата, без да докосват нито едната клечка. Отговорът е: като запалят клечката, поставена по диагонал, около средата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here