Перфектният Свети Валентин х 10

0
94

Свети Валентин6. Всичко, което правите заедно, ви сближава. Затова за Свети Валентин си предвидил да се сближите, като боядисате тавана на стаята ти и изчистите балкона. За да има още повече взаимност, позволяваш на гаджето ти да избере цвета. Обаче – о, грешка! – ти всъщност си купил само бяло.

Реклама

7. Правиш й изненада – жените обожават изненадите! Казваш й, че ще я заведеш на едно невероятно място, завързваш й очите и през целия път й говориш колко много искаш да я зарадваш. Стигате до витрина на магазин на „Опел”, ти й развързваш очите и й показваш какво искаш за рождения си ден. По обратния път говориш за спецификите на Ванкеловия двигател. Накрая на вечерта се чувстваш истински щастлив.

8. Понеже жените обичат да взимат решения, казваш на нея да избере какво да правите. Имаш само няколко малки условия – да не се изисква официално облекло, мястото да не е много далеч, но и да не е близо, за да имаш все пак усещане, че излизаш на среща; също така, ако може, да е някъде, където сервират панирани лукчета с беконови ивички в сладко-кисел сос. Никога не си бил претенциозен.

Свети Валентин9. Решаваш да не се съсредоточаваш върху прекарването, а върху подаръка. Влизаш в магазин за подаръци, разглеждаш, отговаряш на въпросите на продавачката напосоки с „Да” и „Не”, не виждаш какво ти дава и накрая си тръгваш с огромна златисто-зелена ваза, на която пише „За най-добрия втори братовчед на света с много любов!”

10. Понеже си пропуснал да се организираш навреме, приемаш последната възможна покана – майка ти ви кани на вечеря. За да успокоиш приятелката си, че можеше да прекарате Свети Валентин и по-зле, й разказваш за кварталната кръчма, където сервитьорката те сваля. Пропускаш да споменеш, че не си запазил маса там, само защото всичко вече е било заето.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here