Перфектният Свети Валентин х 10

0
366

Свети ВалентинАко искаш тя никога да не забрави този Свети Валентин, пробвай нашите НЕпроверени, НЕромантични и НЕочаквани предложения. Гаранция – оригиналността ти е вързана в кърпа! (Както и главна роля във филма „Как да разкараш гаджето за 10 дни…”)

Реклама

1. Вечеря в кварталната кръчма. Мястото е „народно”, кухнята е добра и единственият недостатък е, че имат само една солница, която всички клиенти си подават от маса на маса. Но това не е голям проблем, защото в нея и без това в повечето случаи няма сол и никой не я иска. Не, всъщност има и друг проблем – сервитьорката е детската ти любов, която още не те е забравила и всеки път, щом те види, скача на врата ти. Но пък няма да се правим на ревниви точно на Свети Валентин, я!

2. Романтичен филм за това как един таен агент, който всъщност е киборг, преследва лошите, като отвреме-навреме ги взривява. За да осигуриш максимално отпускаща атмосфера, каниш момичето да гледате филма у вас и й казваш да донесе пуканки. От онези, които се продават на улицата, а не в пакети – те не са вкусни.

Свети Валентин3. Предлагаш да си направите интимна вечер със състезателен елемент – надпиване с бира. За да уплашиш противника, докато отправяш предложението, намигваш на гаджето, тупваш се по корема и й казваш: „Идея си нямаш колко литра мога да събера тук!”

4. Решаваш, че Свети Валентин е време, в което двойките трябва да са по-разкрепостени от всякога, затова взимаш билети за двама за стриптийз шоу. Заглавието му е „Лоши момичета: само за мъже!”

5. Понеже къпането заедно е романтично, решаваш, че сега е моментът. Пълниш ваната, купуваш няколко гумени патета и когато дойде приятелката ти, я посрещаш с думите: „Миличко, ще ми изтриеш ли гърба? Толкова чаках този миг, не съм се къпал от цяла седмица, за да съм готов за теб!”

6. Всичко, което правите заедно, ви сближава…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here