10 знака, че Великденският заек е луд

0
746

Великденският заекНо не му ги казвайте – изпада в агресивно-депресивно състояние.

Реклама

1. След като по незнайни пътища се е сдобил с кошници с яйца и сладкиши, той намира за най-умно да ги раздава без пари. За криза не е и чувал.

2. Не може да даде смислено обяснение, когато го питат откъде е взел кошниците. Нито пък яйцата.

3. Подскача някак припряно и винаги се ослушва параноично, от което ушите му са станали още по-дълги.

4. Виждат го само веднъж годишно. Никой не знае къде се губи през останалото време. Носят се само тъмни слухове.

5. След дълги разпити за яйцата е в състояние да признае, че сам ги е снесъл.

6. Конкурира се по раздаване на разни неща с дядо Коледа, което е глупава и неравна борба – дядо Коледа си има Снежанка, джуджета, елени и разни други екстри.

7. Не се знае кой е боядисал яйцата му, нито какъв е произходът им. Да не говорим за сертификат за качество. Когато го питат за тези неща, великденският заек загадъчно мълчи.

8. Товари се с кошници, вместо да носи нещо по-леко. Например купони за яйца. Или просто пари в брой. Или направо да ги превежда по банков път.

9. След като раздаде яйцата, не си събира кошниците, което всяка година води до нови изтощителни преговори за цени с Тайното сдружение на Великденските кошничари.

10. Вярва си, че е много важен, но идея си няма защо раздава яйца. Ако го попиташ, ще го докараш до екзистенциална криза и дълбоки личностни съмнения в правилността на избрания житейски път. Крайната фаза на това състояние е леко, но решително подрязване на мустаците.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here