10 правила на нудистката вечеря

0
14214

Плаж
снимка: sxc.hu

Реклама

Курортите за нудисти са нещо, което става все по-популярно в Америка – това казват от американската асоциация за голи ваканции (има такова нещо, оригиналното му име е American Association for Nude Recreation). Най-често на голи ваканции ходят хора между 30 и 40-годишна възраст.

Според асоциацията да отидеш на курорт, където и ти, и всички останали, са голи, е чудесен начин за намаляване на стреса.

Въпреки това обаче има моменти, които са стресиращи за новаците и част от тях са храненията. Да се храниш гол, заобиколен от голи хора, е ситуация, която предполага някои притеснения. Затова пък има нещо като етикет за нея, който може да ти бъде полезен, ако се озовеш в нудистки курорт:

1. Хавлията е задължителна

“Голи задници на масата са абсолютно недопустими” – това казва фотографът и автор на пътеписи Дейвид Лансинг. Той често ходи на нудистки курорти, където се смесва с туристите и след това пише за преживяването.

Подобно на пешкира на галактическия стопаджия, хавлията на нудиста е от огромно значение по време на хранене. Всеки е длъжен да си носи своя хавлия, върху която да седне от съображения за хигиена.

2. Това, че всички сме голи, не значи, че всички сме приятели

“Трябва да чакаш да те поканят на дадена маса” – продължава Лансинг. “Това не е като на круиз – въпреки че на една голяма маса може да има 8-10 човека, всички те обикновено се познават и ако ти просто седнеш при тях, без да те поканят, ще има много неловка пауза в разговора.”

Въпреки това, добавя Лансинг, “нудистите са едни от най-приятните хора, които съм срещал, и при всички случаи някоя група ще те покани да седнеш при тях на обяд или на вечеря. Но ти чакай да бъдеш поканен”

3. Използвай кърпа или салфетка, за да покриеш интимните си части…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here