10 неща, които да не правиш на плажа

0
701

Жена в морето

Реклама

Отпуската обикновено е време, в което правиш какво ли не, включително и неща, които в друго време ти изглеждат неприлични. През лятото всички се обличаме по-леко, жените направо се разголват, с една дума – много табута падат. Това е времето на летните флиртове, на студените коктейли и безгрижния нощен живот. Все пак, има едно “но”. Не всичко е позволено, дори и през лятото. Затова нашият екип направи бърз списък на нещата, които не е много добре да правиш на плажа, колкото и да ти се иска:

1. Да зяпаш буквално ВСЯКА жена по монокини с влажен поглед на гладно кученце, с леко потекла лига и с реплики като: “Ама че цици!”, произнесени не много тихо.

2. Да зяпаш буквално ВСЯКА жена по прашка с поглед, като че ли залепен на задника й, като през това време не чуваш нито какво ти се говори, нито усещаш как изгаряш на потник, защото още дори не си се съблякъл.

3. Да прилагаш свалки от рода: приближаваш се към обекта на желание и я питаш: “Ей, сладур, какво ще кажеш да те понамажа с плажно масло? А да излезем довечера? А какво мислиш за кучешката?”

4. Да обясняваш на компанията си колко е хубаво на плажа и как отдавна ти се е ходело на море, обаче парите все не стигат, а и шефа е такова лайно, че не дава отпуска през август, а после иска да си отработиш дните, а и колегите все ти подливат вода, когато искаш да си вземеш няколко почивни дни, никой не ти взима смените, а освен това…

5. Да минаваш между хорските хавлии, след като си излязъл от морето, небрежно зяпайки наоколо, без да забележиш, че ръсиш вода от себе си или че покриваш хората с пясък, докато минаваш. И ако някой ти направи забележка, невъзмутимо да отговориш: “Че вие що сте си сложили кърпата на пътя ми?”

Мъж на плажа

6. Да хванеш през кръста плуващата наблизо красавица с изрязан бански и на възмутените й викове да отговориш: “Извинете, исках само да помогна, стори ми се, че се давите!”

7. Да си постелеш хавлията така, че краката ти да се падат до лицето на лежащите под теб, а главата ти – до краката на тези над теб. Ти да не си виновен, че на плажа има толкова малко място?!? Пък и останалите, щом не им харесва, да се посместят малко…

8. Да гледаш на всяка жена, дошла сама на плаж, като на потенциална плячка и да й досаждаш, убеден, че, ако нямаше намерение да си търси мъж, едва ли щеше да дойде сама. И, ето, ти си на хоризонта, а тя е истинска щастливка!

9. Да не гледаш в краката си, ходейки по брега, и така да настъпиш пясъчния замък, който някое дете с правило през последния половин час. И като видиш разочарованието му, да клекнеш и да му кажеш: “Е, ти пък сега, за едни замък! Бива ли така? Замъци ще строи. Я, я, виж оная кака с големите цици! Ето това се прави на плаж!” Всичко това, докато детето те гледа неразбиращо.

10. Да цопваш във водата, опръсквайки всички в радиус от десет метра около теб, след това да продължаваш в същия дух като бай Ганьо в банята. И да включиш в програмата влизане във водата с дрехите и с малко парче сапун – защо, докато си цамбуркаш, да не се поизпереш? След това дрехите ще изсъхнат на гърба ти и готово!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here