10 знака, че прекаляваш с компютъра

0
492

Пред компютъра

Реклама

1. Когато трябва някъде да попълниш адреса си, започваш да пишеш „www…” След което се цапваш по челото, казваш си „Леле, колко съм зле!”, задраскваш написаното и почваш отначало: “http://www…”

2. Ако искаш да разкараш някоя мацка, търсиш къде да натиснеш „Safely Remove Hardware”.

3. Имаш пъпка на задника. Това е първа степен на многото стоене пред компютъра. Втората степен са две пъпки, симетрично разположени. Последна степен е когато всичко това не ти прави впечатление.

Адрес4. Ако те прередят на някоя опашка, приемаш това за грешка в системата и рестартираш. Т.е., връщаш се в края на опашката.

5. Когато твой приятел ти се обади и ти каже, че не може да се видите, защото е пипнал някакъв вирус, ти му предлагаш Kaspersky.

6. Ако приятелката ти ти каже, че във връзката ви има някакъв проблем, ти й казваш, че не е в теб вината, че ти си свързан и че трябва да провери своя кабел за Интернета. Пращаш я на Local Area Connection Properties.

7. Когато четеш книга и искаш да намериш нещо в нея, търсиш да натиснеш F3 или Ctrl+F. Като не стaне, се чудиш къде е F1.

8. Когато видиш яка мацка, се чудиш как да я кракнеш.

9. Когато си изморен и едва гледаш, си мислиш: „Трябва ми повечко RAM и по-бърз процесор!”

10. Ако зъболекарят ти каже, че имаш проблем с един зъб, питаш: „Не може ли да го преинсталираме? А да свалим по-нова версия?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here