10 начина да се забавляваш на Джулай

0
222

Ако смяташ да прекараш тази нощ на плажа в очакване на изгрева, ето нашите 10 предложения как да накараш времето да мине по-весело и по-бързо.
Плаж

Реклама

1. Вземи карти

Тук има само два проблема. Единият е, че по всяка вероятност ще е тъмно (което е типично за нощното време) и няма да можете да виждате картите. Този проблем може да се реши, като си донесете фенерче и си го подавате като Лула на мира. (Разбира се, в тъмното няма как да си сигурен, че някой не вади карти от ръкава си, докато фенерчето не е в него.) Другият проблем е, че нощният бриз, както упорито ни обясняваха в училище, духа към морето, което значи, че по някое време четирите ти валета могат спокойно да отлетят към водата. Не се шашкай и извади резервните от ръкава.

2. Предложи нощно къпане

Това си е романтика като от филм. Е, и тук има малък проблем, но пък това не трябва да те отказва. Когато излезете от водата, на бас, че ще умирате от студ. Бъди душата на компанията и повдигни духа на всички, като кажеш: „Е, нали и без това чакаме да изгрее слънцето, тогава ще се стоплим… след… пет часа…”

Семки3. Вземи семки

Не че през деня има проблем да направиш свинщина на пясъка, ама през нощта даже няма да те видят. Единственият проблем е, че в тъмното можеш да оплюеш някого, например онова сладко девойче, което си мислеше да поканиш на среща.

4. Вземи бира

Закъде е едно плажно парти без бира? Понеже мислим за всичко, и при нея открихме мъничък проблем – липсата на свястна тоалетна. Да, има храсти, но когато е тъмно, човек никога не може да бъде сигурен какво точно се спотайва в храстите…

5. Предложи игра

Ако предложиш криеница, може да стане зловещо, затова се придържай към стационарни варианти. Например развален телефон. Ще можеш да ги забиеш, ако си си подготвил някоя дума като никотинамид аденин динуклеотид (нищо, че това не е една дума, и без това няма да я чуят, че да спорят.)

6. Предложи друга игра…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here