10 причини да стоиш далеч от колежки

0
506

Офис1. С еволюцията хората са открили много неща – огъня, тока, бирата, Интернета, силикона. Хиляди години нашите прадеди са трупали мъдрост. И един от основните изводи, до който са достигнали, гласи: “Там, където си вадиш парите, не си вади…”. Ако опитът им не ти е достатъчен, има още 9 причини да ги послушаш.

Реклама

2. Жените всичко си споделят. Колежките също. Едно е приятелките на гаджето ти да ти знаят размера, но секретарката, момичето на ксерокса, чистачката… Не е приятно по цял ден да те гледат с една такава ехидна усмивка, а в очите да им се чете: “знам какво имаш/ нямаш в гащите”…

Колежка3. Ще дойде моментът да поискате с колежката да пробвате удобно ли е бюрото на шефа. След работно време, естествено. И по закона на Мърфи точно в пиковия момент ще дойде шефът, за да изпробва… кои идиоти пак му разбъркват документите.

4. Ако тоалетната е обща, всеки път, когато видиш в кошчето положителен тест за бременност, ще получаваш мини инфаркт.

5. Ако си започнал само флирт, който в един момент приключи, ще е неудобно да продължите да споделяте един и същи офис. Единият със сигурност ще е излишен и често това е мъжът, защото жените винаги са жертвата.

6. Колегите не обичат…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here