10 неща, които жените правят. А ние и понятие си нямаме ЗАЩО!

0
659

1. Защо гледат „Сексът и градът”. СериалътСпоред нас филмът си е глупав, откъдето и да го погледнеш. Мацките не стават, а чувството им за хумор е доста странно. Дори понякога стават гнусни. Като онзи епизод, в който се чудеха защо мъжете им лижат задниците. (Не съм го гледал! Просто бях принуден да изслушам един епизод…)

Реклама

2. Защо трябва да мрънкат. Не се чудете – няма разумно обяснение. Изглежда е вградено в програмата им.

3. Защо ги обзема сексуален глад точно когато сме уморени и ни се спи. Някой им е казал, че на нас постоянно ни се иска, ама те пък го разбират съвсем буквално! Е, вярно, ако се постараят достатъчно да ни събудят, едва ли ще им се разсърдим много…

4. Защо четат списания, в които пише къде се намира G точката им. Все едно ние да четем къде ни се намира оная работа!

5. Защо винаги Часовникзакъсняват за среща, независимо от това колко рано започват да се приготвят. Закъснението им на всичкото отгоре е правопропорционално на неудобството, което причинява. Колкото повече, толкова повече!

6. Защо имат нужда да четат глупави клюки. Какъв е проблемът, че не знам с какъв цвят, кройка и материя е била роклята на Моника Люински, по която Бил си е оставил семето?

7. Защо гледат драми. Всъщност, ако си отговорим на това, можем да си отговорим и защо гледат „Сексът и градът”. То си е трагедия!

8. Защо винаги се противят, а всъщност го искат… (знаете за какво говоря, нали?)

9. Защо гледат мъжки задници. Тая работа си е изключително гадна. Аз например никога не съм го правил!

Паяк 10. Защо пищят, когато видят паяк, при положение, че паякът е глух и не може да ги чуе! (Същото важи и за хлебарки, комари, дори мравки – всички онези страшни гадини, които като нищо могат да ги изядат!)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here