10 случая, когато изневярата не се брои

0
504


В любовта
си има неписани правила. Изневярата е част от любовта. Нека се запознаем с някои нейни правила, които са един вид смекчаващи вината обстоятелства.

Реклама

1. В друг град не се брои. Сексът в друг град не е изневяра. (Това май го бях чул от Джоуи от „Приятели” и много ми хареса). Накратко – отишъл си в командировка, кабелната в стаята не работи, готина мацка те заглежда, непознато място, страх те е да спиш сам… Не е грешно да си вземеш компания за вечерта.

Вино2. В пияно състояние не се брои. Доказано е, че алкохолът замайва главата, но явно не тази, която трябва. Човек като пие, не знае какво върши. Защо тогава половинката му да знае?

3. Сексът с бивше гадже не е изневяра. Вече така или иначе сте били интимни с този човек. Нека да не издребняваме и да не се ровим във времето кога за последно сте мачкали чаршафите…

4. Сексът с проститутка не е изневяра. Това е чисто и просто потребление на една платена услуга. Като кабелната телевизия.

5. Ако сте скарани с половинката. Крещите и тя си тръгва, блъскайки врата. Дали ще се върне, къде сгреших, права ли е? Колко много въпроси. Защо не потърсим отговор и успокоение върху някоя чужда гръд?!?

6. Ако някоя обезумяла за секс жена…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here