10 причини да предпочетем компютъра пред морето

0
314

Лято е и по този повод всичко живо е тръгнало към Черноморието. На почивка, на работа, на работа, която прилича на почивка или на почивка, през която се работи… Така или иначе, за много хора лятото не е лято, ако няма море. С което ние сме принципно съгласни. Дъжд Но все пак има една друга велика почивка, която може да е много по-добра от ваканция на морския бряг – ТОЙ, компютърът. С какво стоенето пред него е по-добро от кисненето на плажа? Ами, ето:

Реклама

1. Не те интересува какво е времето. Докато си вкъщи на компютъра и имаш климатик или вентилатор, не ти пука, че вън е 50 градуса, че има силен вятър или че се е излял внезапен порой. Не ти се налага при първите капки дъжд да станеш, да си събереш компютъра и стола и да се ядосваш, че почивката ти е провалена.

2. Когато отиваш до тоалетната, не се притесняваш, че като се върнеш, някой ще ти е свил нещо. Същото важи и за къпането – можеш да си киснеш колкото си искаш в банята, без да те е страх, че няма да си намериш хавлията, като се върнеш.

Тоалетна на плажа

3. Като стана дума за тоалетна, почивката пред компютъра има едно голямо предимство пред тази на плажа – не ти се налага да търсиш малки миризливи помещения, които носят гордото име WC, нито да замърсяваш морето.

4. Нямаш причина да се страхуваш от вредните слънчеви лъчи. Би могъл да изгориш, само ако се застоиш под нощната лампа.

5. Вярно е, че на плажа изобилства от полуголи жени, но…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here