10 неща: в мъжа, които направо вбесяват жените

0
793

Да говорим направо. Каквото и да правим и колкото и да се стараем, има неща, залегнали дълбоко в мъжката ни природа, които вбесяват жените. Обикновено това е най-очевидно, когато наближава онази страшна дата (цикълът й). В следващите няколко реда ти препоръчвам какво да избягваш и на какво да наблягаш, когато тя е нервна (а и не само тогава…), за да не я ядосваш (поне не много) с типично мъжките си недостатъци.

Реклама

Пещерняк 1. Мъжката природа е характерна със своята първичност. Точно това качество колкото привлича, толкова и отблъсква жените. Крясъците пред телевизора по време на футболен мач например или буквално натъпкването на устата ти с храна, съпроводено с разни недотам приятни за женското ухо звуци, могат да накарат вулкана на търпението й да изригне. Вместо това впрегни мощта, с която те е надарила мъжката ти природа, и изненадващо я простри на леглото със същата страст, с която викаш за любимия отбор. Това обаче май засяга една друга тема…

2. Желанието за секс. Този въпрос е доста деликатен, имайки предвид различните потребности на жените. В крайна сметка ти си този, който усеща настроението й най-добре, така че просто проявявай търпение понякога и бъди винаги нащрек за сексуалните й сигнали.

3. Чувства. Тази дума е доста объркваща за нас мъжете,Сърце но жените винаги я търсят и желаят. Затова не се учудвай, когато с половинката ти си стоите вкъщи и гледате телевизия, а тя е доста по-нервна, отколкото е нормално за една такава ситуация. Жените имат огромна нужда да получават всекидневни доказателства за силата на чувствата ни към тях. Малко думи и целувка без силен сексуален подтекст са достатъчни, за да я превърнат в кротко, щастливо агънце.

4. Като си говорим за агънца,
да поговорим и за деца. Спокойно, става дума за вдетиняване, а не за бащинство. Всеки мъж си има останали от детството интереси, които помагат доста при отглеждането на бъдещия син, но тук не става въпрос за това. Електронните или компютърни игри например, или пък маниакалното увлечение към разни джаджи – всички тези интереси са непонятни за жените. Ако прекаляваш с тях в нейно присъствие, рискуваш да прелееш чашата. Затова я направи съпричастна към това, което правиш. Така може дори да развиеш интереса й и да се сдобиеш с нов приятел!

5. Да споменем и друго влияние от детството…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here