10 неща, които да направиш през зимата

0
475

Снежна битка!

Реклама

1. Поне веднъж участвай в снежен бой. Да, да, знаем, все още няма сняг, а това си е голям проблем за човек, който иска да участва в такова събитие! Но тъй като по някое време все ще завали, ние искаме да те подготвим за идеята. Няколко съвета:

* Облечи се топло и, най-важното, сложи си шал – уцелвали ли са те със сняг във врата?

* Намери си някой снежен бой, в който не участват разни яки типове тип гардероб – не е здравословно!

* Недей да целиш жените много силно – вече не си в четвърти клас!

2. Пробвай греяно вино или греяна ракия. Най-добрата употреба на тези зимни напитки е в компанията на премръзнало момиче, което трябва спешно да бъде стоплено.

3. Излез със слънчеви очила. Както знаеш, това не е аксесоар само за лятото, а за всички слънчеви дни. В някой снежен ден, когато има слънце, ще си неотразим, ако се появиш с очила. Само внимавай, ако си с шапка – не всеки модел стои добре с очила, затова преди да излезеш, хвърли един поглед в огледалото.

4. Опитай някой зимен спорт. В зависимост от времето и парите има различни варианти – от ски, през кънки до… разходки в снега! Не се смей, това също е полезно за добрата форма!

5. Покани приятелката си на интимна вечеря, най-добре у вас. Запали ароматни свещи – така контрастът между уюта на стаята и студа навън направо ще я разтопи!

Снежен човек

6. Организирай мероприятие с приятелите си. Може да е нещо малко – вечер в бирария, игра на карти; или нещо голямо – уикенд на хижа.

7. Направи снежен човек. Не, не е детинско, стига да имаш добра компания за задачата и да не поставяш на горкия снежен човек каквито и да било първични или вторични полови белези!

8. Участвай в украсяването на поне една елха. Най-добре седни отстрани в ролята на коментатор, съветник, критик, художествен ръководител…

9. Присъедини се към езически ритуал за сняг на Коледа. Може да ти звучи странно, ама може и да проработи. Особено ако в церемонията участват танцуващи полуголи девойки, които после трябва да бъдат стоплени (как да извършиш това добро дело виж в точка 2!)

10. Направи си списък на всички форми на забавление и почивка, за които искаш да намериш време през почивните дни. После пробвай да изпълниш половината неща – за всичките няма време, повярвай!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here