10 неща, които да направиш, преди да излезеш

0
462

1. Лъсни си обувките

Реклама

Препоръчително е да го направиш до силен блясък, така че кожата на обувката да наподобява огледало, в което не само ще се видиш, но и ще се познаеш.

Лъскава обувка

Не случайно поставяме тази точка на първо място. Просто не ти пожелаваме да се окаже, че си готов, облечен и парфюмиран и чак тогава забелязваш, че по обувките, които смяташ да обуеш, има толкова прах и/или кал, че спокойно можеш не само да си напишеш името, но и да нарисуваш нещо стилизирано. В този случай ще ти се наложи да се заемеш с не особено чистата работа по привеждането на обувките си в нормален вид, при което твоят собствен вид ще отиде някъде под нивото на не особено чистите ти подметки. Философия на обувкопочистването – тук.

2. Душ

Вече можеш да влезеш в банята. Там знаеш какво да правиш – къпане и разни подобни. Още по темата – прочети повече за миенето на зъбите тук.

3. Преди да излезеш от банята

… е време да се избръснеш. Ако имаш някакви въпроси относно тази част, надникни тук.

4. Седни

Да, правилно си прочел. Вместо да обърнеш гардероба наопаки в търсене на точно определена риза с цвят на сьомга (както казваше Рос в онзи епизод на ”Приятели”, в който беше облякъл розова риза), поседни и помисли къде може да е. Пък и така ще имаш малко време, за да изсъхнеш.

5. Време е за гащи

Ами… Зависи къде отиваш. Нашият съвет е…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here