Новогодишни късмети

0
2314


Баницата с късмети
е неизменна част от всяка новогодишна нощ. Също толкова неизменни са следните късмети: кола, апартамент, здраве, любов, работа, мързел, учение, женитба. Пълна скука.

Реклама

Затова решихме, че трябва да седнем и да измислим нещо по-интересно, като от горните запазим само здравето. Запитахме се: какво искаме през тази година? Ето идеите ни:

1. Чорапи от специална материя, която няма нужда да се пере.

Кокосов орех2. Огромен плосък монитор на тавана, за да можем да гледаме филми в легнало положение.

3. Командировка на топъл остров, която трае през цялата зима; на острова има голи островитянки и кокосови орехи, които падат от дърветата с пробити дупки и със сламки. Най-често падат в дланта ти в момента, в който протегнеш ръка.

4. Водоустойчив телефон, който да ръчкаме под душа.

5. Командировка на прохладно място, която трае през цялото лято; също да има островитянки, но вместо кокосовите орехи предпочитаме ледени коктейли и шезлонги.

6. Кола с перка на покрива, която прелита над задръстванията; също така за нея е закачен огромен плакат, който гледа надолу: „Юхуу, че кеф! Как е там долу?”.

7. Лична асистентка, която се грижи за неща като: купува подаръци за рождените дни на близки и приятели; взима шампоан, когато той е на свършване; знае какво ми се яде и ми го поръчва; вдига телефона на неприятните личности и им казва, че съм с болно гърло и не мога да говоря.

Секретарка8. Лична асистентка, която не може да свърши нищо от посоченото в т. 7, но пък е супер секси и знае от американските филми, че секретарките и асистентките винаги спят с шефовете си.

9. Перфектен метаболизъм, който приема пържените картофи и кюфтетата като салата от моркови, марули и пшенични кълнове. Без подправки.

10. Специална задача на работното място, която се състои в това да превъртиш няколко игри и да ги оцениш. Срещу това получаваш щедър хонорар и достатъчно храна и пиене за работното време. Ако искаш, може да вземеш и приятели. Шефът ти е много благодарен, че си се заел с това.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here