Коледните подаръци, които да не й подаряваш

0
628


Има някои неща,
които и най-влюбената жена трудно ще ти прости:

Реклама

Тиган1. Тиган. Или, още по-зле, тиган с панделка – панделката показва, че ти съвсем сериозно смяташ това нещо за подарък. Ще бъдеш щастлив, ако не усетиш подаръка в близост до главата си и то със засилка.

2. Джаджа, която ти харесва на теб. Влизаш в някой магазин, виждаш нещо забавно и си казваш: “Ще й го подаря, пък ако не й хареса, ще си играя аз с него.” Вероятен изход от ситуацията: ти се радваш на джаджата, тя скучае и си тръгва. Ти не забелязваш.

3. Бельо или дрехи с по-голям от нейния размер. Това е кръвна обида, която самочувствието й ще помни, даже тя да иска да я забрави. Дори да не ти покаже, тя е разочарована и започва да си представя как си стоял в магазина и си се чудел дали S и M ще и станат и си казал: “Абе я дай L за по-сигурно! Или  ХL?” Това е кошмарът й за следващите няколко години. (Дори и да не се е случило нищо подобно.)

4. Нещо, каквото й да е, което си взел и на майка си. Ако вземеш едни и същи подаръци и за двете, поне не го казвай. Дискретността е спасила много мъже в подобна ситуация… За недискретните историята мълчи загадъчно..

5. Нещо, каквото и да е, което твой приятел е взел на гаджето си. Ако все пак стане така, поне не казвай, че и друга си има същия подарък. Може да е детско, но никой не обича подаръкът му да не е уникален. Така че, ако й вземеш бельо с дантели, по-добре й кажи как си инструктирал и надзиравал най-добрите шивачи, докато са правели подаръка й специално за нея, отколкото: “Ми… Той и Гошо взе същото на гаджето си…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here