Еротичен разказ – 8

0
19121

Виж най-новата част от историята!

Реклама

– Идвам! – Ада изтрополя по коридора с чехлите си на нисък ток, завърза сатенения си халат и отвори вратата. – Здравей!

Беше Стоун, младшият съдружник на фирмата, в която Ада работеше от два месеца. Беше ужасно симпатичен и също толкова ужасно си падаше по Ада, но тя беше твърдо решена да промени живота си и да стои далеч от всякакви неприятности. Затова през тези два месеца не беше правила секс с него, въпреки че й се искаше.

– Дойдох да ти донеса проекта за утре, искам да го погледнеш, защото Катрин е болна и може да се наложи да ни помагаш за презентацията – и той й подаде две папки.

– О… това е доста. Ще се постарая да съм готова за утре.

Тя го погледна, сякаш очакваше той да каже лека нощ и да си ходи. Той обаче стоеше на вратата и я гледаше с лека усмивка. Ада усети силно желание да го завлече в спалнята си, преглътна и каза:

– Благодаря, че ми ги донесе.

Той все така стоеше на прага и се усмихваше.

– Моля. Мога да… вляза да ги обсъдим, ако искаш. Неудобно ми е, че те товаря така в последния момент, мога поне да ти помогна.

Да, само дето погледът му казваше съвсем друго. Но какво пък. Ада бе живяла почти като монахиня през тези два месеца. Донякъде защото беше решила да започне на чисто, донякъде защото не знаеше съвсем нищо за агент К., откакто той я остави на онзи път, и това й действаше дори на желязното либидо. Но пък липсата на секс досега не беше го върнала. Ада реши, че е време да бъде себе си и също се усмихна, поглеждайки Стоун пред наполовина спуснати мигли. Добре владееше този поглед.

– Да, може би ще имам нужда от помощ…

Тя остави двете чаши с уиски на масата и седна до него. Остави халатът й да се разтвори леко и установи, че погледът на мъжа са плъзна, заедно със сатена, по бедрото й.

– Напоследък съм доста изморена – тя протегна ръце над главата си, при което зърната на гърдите й леко щръкнаха и се очертаха рязко под сатена.

Погледът му се раздвои между бедрото и гърдите.

– Може би не трябваше да ти давам още работа тогава… – каза той, докато леко се наклони към нея. Тя свали ръцете си и го погледна в очите.

– Аз съм работещо момиче, няма проблем. Освен това… имам си начини да разпускам – и тя прокара длан по деколтето си, при което пръстите й се плъзнаха под плата и той си представи какво ли пипат там вътре.

– Това е добре… Аз също се чувствам напрегнат в момента… – той се осмели да сложи ръката си на оголеното й бедро.

– Не знам дали точно това ще те отпусне. По-скоро това… – Ада взе ръката му от бедрото си и я пъхна под халата, между краката си. В този момент той беше сигурен поне в едно – тя беше без никакво бельо.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here