Еротичен разказ – 4

0
11797

Ада прокара пръсти по гърба на мъжа – започна от шията, после надолу по гръбнака, към кръста и се спря на задника. Усети, че на него му харесва, макар че той не казваше нищо. Дали му беше забранено да говори? Ако беше така, това дори беше възбуждащо за нея… Тя се отдели за миг от него, хвана го за ръката и тръгна към леглото. През цялото време Цезар наблюдаваше с лека усмивка и интерес, който й се стори като научен. Сякаш присъстваше на някакво изследване, измислено и изпълнено специално за него.

Реклама

Ада спря до ръба на леглото и с ловко движение бутна мъжа така, че той се просна на сатенената покривка. „Сатен… изтъркано!” – помисли Ада. След това бързо се покатери върху мъжа и започна да го разглежда. Той стоеше неподвижен, макар че от ерекцията му тя разбираше, че му е приятно.

– Той е просто материал. Кукла, върху която ти ще ми демонстрираш какво правиш с мъжете. Може да се понауча на нещо… – тя чу неочаквано гласа на Цезар съвсем близо до рамото си. Обърна се и го видя на сцената. – Дано не ви преча. Просто оттам се вижда трудно… – и той се изсмя, допивайки чашата си.

Ада се обърна, без да отговори. Нямаше да остави този нещастник да развали удоволствието, което сам й бе предложил. Тя погледна мъжа, продължи да гали тялото му и леко започна да се търка в него. През това време Цезар се настани на едно кресло, което тя не беше видяла и което беше издигнато на няколко метра над сцената. Така гледката му беше перфектна.

Ада се наведе над своя „екземпляр” и започна да го целува по врата, като леко захапваше кожата му. През това време едната й ръка се промуши между двете им тела и погали члена му съвсем леко, от което той въздъхна от удоволствие, но и някак болезнено, защото тя махна ръката си веднага. След това тя се изправи и бързо свали блузата си. Хвана мъжа за раменете и го накара да седне в леглото, докато тя се намести в скута му, обгръщайки го с крака. Отърка гърдите си в него, хвана ръцете му и ги сложи на гърба си.

– Разкопчай ме! – прошепна тя и усети как пръстите му припряно се оплетоха в закопчалката на сутиена й, докато се мъчеха да я разкопчаят. Но той се справи доста бързо и тя махна сутиена от себе си. След това бързо стана от него и се изправи до леглото. Свали и останалите си дрехи с бавни движения и остана само по бикини.

След това Ада коленичи на земята пред мъжа и разтвори краката му. Започна да гали и целува бедрата му, докато той инстинктивно се приближаваше към нея. Тя целуваше все по-навътре, към тестисите, но все още без да ги докосва. После се поизправи, целуна леко корема му и застана пак права пред него, така, че голите й гърди бяха точно пред лицето му. Тя се наклони към него и той притисна лицето си в тях. Започна да ги целува – първо малко неуверено, после все по-настървено. Засмука едното й зърно и Ада извика от удоволствие, докато притискаше главата му към себе си. След това отново взе ръцете му и ги сложи на задника си. Този път той схвана по-бързо. Хвана бикините й и с едно движение я остави съвсем гола…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here