Еротичен разказ – 3

0
5388

– И как смяташ да стане това? Да вляза в първия магазин за дрехи и да си купя нещо? А Оля?

Реклама

Той мълчеше и мислеше. Накрая каза:

– И двамата най-вероятно са около банката. Те знаят, че ще отидем там рано или късно, затова би било глупаво просто да тръгнат из града и да ни търсят. Затова излизаме, отиваме в първия магазин и променяме имиджа ти.

Половин час по-късно двамата бяха в голям търговски център. Доста бързо се справиха със задачата – просто влязоха в първия магазин за дрехи за жени над средната възраст и купиха възможно най-безличните кафяви пола и блуза. Взеха още няколко дреболии, както и обувки с ниска подметка (Ада не бе носила толкова ниски обувки, откакто беше на петнайсет!)

Бяха вече готови, когато минаха покрай един магазин за бельо и Ада каза:

– Ще ме изчакаш ли няколко минути?

Той се усмихна.

– Защо, смяташ да си купиш и бельо за тези дрехи?

Ада го погледна с леко присвити очи.

– Не, смятам да си купя бельо, което да нося без дрехи отгоре.

Без да дочака отговора му, тя влезе и тръгна бавно между редиците. Обожаваше да си купува бельо, това я караше да се чувства женствена и да си представя как мъжете ще свалят това, което си купи. Сега си представяше как го сваля един конкретен мъж.

Хареса си няколко комплекта – червен, тъмнолилав и три черни. Влезе в пробната и бързо се съблече – това го умееше. Започна да пробва и за няколко минути забрави ситуацията, в която се намираше. Почувства се свободна и адски секси.

Сложи единия черен сутиен. Беше с много тънки презрамки и с малки копринени панделки. Стоеше й прекрасно и тя се завъртя, за да се огледа. Тогава чу гласа му:

– Определено не се връзва с дрехите, които купихме.

Ада се обърна и видя похитителя. Беше влязъл току-що и стоеше до вратата.

– Как влезе? Не те ли видяха…

Той я гледаше. Тя стоеше с гръб към огледалото и той можеше да я вижда цялата – и отпред, и отзад. Сутиенът, който пробваше, беше почти единствената й дреха. Беше събула обувките си и беше само по дългите си черни чорапи, късата пола и бикините. Мъжът я погледа няколко секунди с леки пламъчета в очите, без да й каже каквото и да било. После бавно се приближи до нея. Тя го гледаше, докато той вървеше, и го пожела така силно и внезапно, че дори на нея – на нея! – й стана странно. Ада се облегна на стената и в мига, в който той беше вече до нея, хвана колана му, придърпа го към себе си и започна да го целува с някаква хищническа страст. Той я сграбчи силно, повдигна я и тя го обви през кръста с бедрата си…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here