Еротичен разказ – 3

0
5389

Той не каза нищо, наведе се към нея и започна леко да целува гърдите й. Засмука едното й зърно, след това другото, после продължи с мястото между гърдите й. Ада затвори очи, изстена и спря да мисли за каквото и да било, остави се изцяло на усещането за топлата вода, замайващата пара на ваната и мъжа, който целуваше и смучеше гърдите й.

Реклама

Мъжът пусна ръцете й и коленичи пред нея. Плъзна ръце към дупето й и започна да го гали с леки кръгови движения. В същото време продължи да целува корема й, като го захапваше и засмукваше. Ада се притисна към него, сложи ръце на главата му и продължи да стене. Мъжът прокара пръст по цепката на дупето й, като продължаваше да притиска главата си в нея. Ада се натисна назад, като усети пръста му на ануса си. Той леко натисна, без да го вкарва, и това я подлуди. Същевременно той плъзна езика си надолу по корема й, бавно го прокара по мократа й кожа и стигна до клитора. Засмука го леко, вкара езика си навътре, като натисна още с пръста си. Ада извика силно. Имаше чувството, че може да свърши за секунди, но се овладя. Искаше го вътре в себе си.

Той внезапно се откъсна от нея, изправи се бързо и я взе на ръце. Тя го погледна с премрежен поглед, без да може да каже каквото и да било. Не беше и нужно – той знаеше, че тя го желае. С една ръка мъжът спря душа и занесе Ада в стаята. Без да каже нищо, я остави на земята до леглото, след което й помогна да застане на колене. Обърна я с гръб към себе си и с лице към леглото, наведе я напред и Ада се подпря с гърди на ръба.

Мъжът коленичи зад нея и започна да я опипва. Навсякъде. Ада стоеше, без да мърда, без да реагира – само се наслаждаваше на усещането за ръцете му, които галеха гърба, гърдите, дупето, бедрата й. В началото бяха нежни, после станаха настъпателни. Тя усети как той бързо плъзна ръка към клитора й, натисна леко, после пръстът му бързо и някак естествено влезе във влажната й вагина. Ада наведе глава напред и изстена силно. Звукът от стенанието й се загуби в матрака.

Тя забрави всичко. Последната мисъл, която мина през главата й, беше, че рядко й се случваше да оставя мъжа да прави каквото си поиска с нея – в този момент тя нямаше да се възпротиви, каквото и да направеше той. След това мислите изчезнаха от главата й и тя усети само как членът му проникна в нея бързо и дълбоко. Ада зарови глава в леглото, хвана се здраво за него и го остави да я чука колкото и както поиска. Стоновете й потъваха сред завивките, тялото й потрепваше и тя чувстваше само ненаситно удоволствие. Когато той свърши, тя продължи да лежи, без да осъзнава, че и тя беше свършила – толкова силно, че за един кратък, но и странно дълъг миг беше забравила къде се намира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here