Еротичен разказ – 1

0
4876

Оля отпи от кафето си и продължи да я гледа учудено.

Реклама

– Къде се отнесе?

Ада я погледна.

– Извинявай, просто съм изморена. Всичко това ми дойде малко в повече…

– Искаш ли да легнеш?

– Мисля, че ще ми се отрази чудесно.

Когато усети около себе си хладните чаршафи, разбра, че е наистина изтощена. Не само сексът със съседа, целият ден беше толкова забързан и изморителен, че тя реши, че веднага ще заспи. С последни сили съблече всичките си дрехи, остана съвсем гола между чаршафите и това я накара да се почувства невероятно. Отпусна се и заспа за миг.

Събуди я сутрешното слънце. Тя се размърда сънено и се обърна на другата страна. В просъница усети нечие присъствие, но не отвори очи. Поспа още малко и когато наистина се събуди, установи, че съседът (с кодово име Аполон) е в стаята. Надигна се бързо.

– Какво правиш тук?

Той проследи с поглед линията на гърдите й, която се губеше под чаршафа и отговори бавно:

– Чакам Оля, но тя е излязла рано. И реших да ти се обадя.

Ада се усмихна. Отпусна се отново върху възглавницата.

– Радвам се, че така си решил.

Съседът й подаде чаша с кафе.

– Искаш ли?

– О, да, умирам за кафе.

Ада пи жадно, усещайки как съвсем се разбужда. Погледът й проследи полуразкопчаната риза на мъжа, която откриваше наполовина гърдите му. Реши да го подразни и се отви. Стана бавно и, както беше съвсем гола, каза:

– Отивам до банята.

Той проследи с поглед полюшващите се бедра, после се втренчи в задника й и му се прииска да стане и да я сграбчи. Но реши да я почака.

След пет минути тя влезе, все така гола, и този път той огледа бюста й. Тя остана на вратата и го остави да гледа. Подпря се на стената и се остави да бъде огледана цялата. Усети как погледът му заблестя, когато стигна до венериния й хълм, който тя току-що беше избръснала. Нямаше нито една косъмче и това съвсем го подлуди. Погледът му остана там и не помръдна, докато тя не тръгна обратно към леглото. Легна и се зави с чаршафа.

Той преглътна мъчително и я попита:

– Завита си смяташ да си стоиш?

Тя го погледна и той видя, че се беше възбудила. От това, че го беше оставила да я гледа, тя се беше възбудила, колкото и той.
– Ами, отвий ме…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here