Еротичен разказ – 1

0
4875

Двамата отидоха в спалнята, като по пътя мъжът не преставаше да опипва с поглед тялото на Ада. Тя вървеше пред него, полюшвайки бедра, и задникът й направо го подлудяваше. Когато влязоха, тя вдигна ръце зад гърба си и разкопча сутиена си. Остана съвсем гола. Обърна се към него и го погледна с такова желание в погледа, че той почувства, че краката му се подкосяват. Приближи се към нея и притисна тяло в нейното. Членът му опря в нея и от това тя изтръпна. Плъзна ръце към дупето й и бавно опипа двете полукълба. Тя отметна глава назад и той се наведе към шията й. Започна да смуче нежната кожа на врата й и продължи, докато й остави голям червен белег.

Реклама

Внезапно Ада вдигна единия си крак и го обви около кръста му. Той хвана здраво дупето й и я повдигна. Тя стисна крака около него така силно, че той усети, че за малко ще й го вкара, без да се замисля, някак естествено. Но се сдържа. Вместо това я пренесе до един шкаф до стената и сложи дупето й на него. След това зарови глава в гърдите й и жадно засмука зърната им. Ада стенеше. Ръцете й се плъзнаха към неговия задник и го придърпаха по-близо.

– Хайде, чукай ме! Полудявам! – извика тя.

Той също беше на път да полудее, или по-скоро да се изпразни при вида на разкрачените й крака и стегнатите й гърди, затова не чака втора покана. Отвори горното чекмедже на шкафа, извади един презерватив и си го сложи. През това време тя разтвори още повече краката си, така че вагината й сякаш сама го подканваше. Беше толкова влажна, че капчиците течност личаха отчетливо по розовите й срамни устни.

Той се приближи към нея и вкара пениса си изведнъж, докрай. Тя извика силно, но не я заболя. Просто й стана неописуемо хубаво.

-Да!

Той натисна още, вкара го наистина целия и тя се почувства изпълнена. После усети, че той започна да се движи и това я накара да забрави къде се намира. Застена толкова силно, че сигурно целият блок можеше да я чуе. Тласъците му бяха бавни и дълбоки и това я подлуди. Той също пъшкаше, вкарвайки члена си в нея. Ръцете й стискаха задника му и го притискаха към тялото й. Само след няколко секунди и двамата свършиха, стенейки. Веднага след това се почувстваха толкова изтощени, че не можеха да мръднат и Ада продължи да седи на шкафа, докато мъжът се беше облегнал на гърдите й.

Минута по-късно чуха леките стъпки на Оля. Тя се появи усмихната на вратата, все още само по сутиен и с разрошена коса.

– Да ви се чуди човек. Уж дойдохте в спалнята, защото има легло, а се чукате на един шкаф!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here