Еротичен разказ – 1

0
4875

Той се усмихна и не отговори нищо. Пък и нямаше нужда – никой мъж не би казал "не", когато една пищна блондинка с големи гърди, които червеният сутиен едва удържа, му предлага тройка със себе си и още една червенокоса красавица. Оля продължи да се съблича и остана само по бельо. Облегна се назад в дивана и започна да гали бедрата си, поглеждайки ту съседа, ту Ада.

Реклама

Ада постоя неподвижна няколко секунди и после започна също бавно да се съблича. Нейното бельо беше цялото черно и това създаваше прекрасен контраст между двете. Съседът стоеше, невярващ на късмета си. Ада също започна да се гали, само че по гърдите. Двете седяха една до друга с разтворени крака и мъжът можеше да види как двете прашки се стесняваха на мястото, където бяха двете вагини и после платът се губеше към дупетата им. Съседът също смъкна хавлията си и двете видяха щръкналия му пенис. Това им подейства толкова възбуждащо, че на него му се стори, че вижда как гащичките им се навлажняват. Ада също плъзна ръка между краката си и започна да натиска клитора си. Същевременно засмука показалеца на другата си ръка. Оля отиде още по-далеч, като пъхна пръсти под прашката си и мъжът по-скоро усети, отколкото видя, че тя пъха единия си пръст във вагината си.

След като се погалиха така няколко минути, двете се приближиха една към друга и това накара мъжа да си мисли с какво бе заслужил тази гледка. Ада седна върху Оля разкрачена. Видът на стегнатия й задник върху коленете на Оля подлуди мъжа. Той заобиколи дивана, така че да може да ги гледа отстрани.

Ада първо се отърка в краката на Оля. Направи го много бавно, опирайки котето си във всеки сантиметър от бедрата на Оля. След това двете приближиха глави една към друга и протегнаха езиците си. Докоснаха леко върховете им, направиха няколко кръгови движения и накрая се целунаха, дълбоко вкарвайки езиците си една в друга. Съседът още повече се възбуди, едва се сдържаше да не скочи при тях, но реши, че иска да погледа още. Седна на един стол и се приготви да се наслади на представлението.

Ада стана от дивана и дръпна и Оля да се изправи. Прокара ръце по талията й и смъкна прашката й. След това смъкна и своята и двете останаха само по сутиени. Приближиха се до мъжа и Оля легна на земята близо до него, сгъна краката си и ги разтвори, така че той имаше прекрасна видимост към гладко избръснатото й коте и към влагалището й. Ада седна до нея и натисна клитора й с показалеца си. Оля изстена глухо. Ада продължи да разтрива с една ръка и да се гали с другата. След това се изправи и коленичи върху Оля така, че собствената й вагина се оказа пред лицето на Оля. Съседът изтръпна целия само при мисълта за това, което щеше да последва.

Ада приближи лице към котето на Оля и започна бавно да го засмуква. Същевременно прокара пръста си и пъхна върха му в розовата вагина. Мъжът стана и, едва вървейки от възбуда, заобиколи, за да види какво става от другата страна. Дупето на Ада беше точно над лицето на Оля и двете полукълба потреперваха от удоволствие, защото показалецът на Оля се беше пъхнал наполовина в тесния анус на Ада. Ада правеше инстинктивни движения, натискайки се към пъхнатия в нея пръст. Същевременно езикът на Оля смучеше клитора й и това караше Ада да се чувства изпълнена отвсякъде.

В следващия момент Оля застена по-силно, Ада бързо задвижи пръста си във вагината й и след секунди Оля свърши, извиквайки така силно, че на Ада й се стори, че и тя ще свърши. Вместо това обаче се изправи и се обърна към съседа зад нея.

– Мисля, че тя сега има нужда от почивка. Ела през това време при мен, защото нямам търпение да ме изчукаш!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here